کانال گوش ماده روغنی مانند تولید می کند که به آن سرومن گفته می شود که به طور معمول به عنوان جرم گوش شناخته می شود.
جرم گوش علاوه براینکه از گوش در برابر گردو غبار، مواد خارجی و میکروارگانیزم ها محافظت می کند به دلیل اسیدی بودن از رشد باکتری ها و ویروس ها در کانال گوش جلوگیری می کند.در حالت نرمال، جرم اضافی گوش از کانال گوش به صورت طبیعی خارج می شود اما زمانی که تولید آن بیش از حد یا کانال گوش بسیار باریک باشد سبب بسته شدن کانال گوش می شود.
در بسیاری موارد مشاهده شده است که افراد بعد از استحمام از گوش پاک کن استفاده می کنند به طوری که مقداری از جرم گوش را به عمق بیشتری از کانال گوش می برد و بخشی از جرم گوش را خارج می کند که این امر به مرور سبب بسته شدن کانال گوش با جرم می شود.
در اینجا به طور خلاصه به تاثیر جرم گوش بر شنوایی و سایر مشکلات آن پرداخته می شود:
جرم گوش بیش از حد سبب بسته شدن کانال گوش و ایجاد کم شنوایی موقت می شود بخصوص در افراد سالمند و نوزادان به دلیل باریک شدن کانال گوش.
از دیگر علامت های بسته شدن کانال گوش می توان به احساس پری، درد شدید گوش به خصوص بعد از استحمام، ایجاد وزوز و سرگیجه اشاره کرد.
سمعک کودکان در این موارد خود فرد نباید سعی در خارج کردن جرم کند زیرا می تواند باعث
جرم گوش می تواند باعث افت شنوایی موقت شود.
پیشنهاد مطالعه : ساکشن گوش
می توان به وجود و میزان افت ناشی از جرم پی برد.همچنین در صورت تائید جرم گوش، با مراجعه به پزشک گوش و حلق و بینی و شستشوی گوش با استفاده از آب یا ساکشن می توان جرم گوش بدون هیچ گونه عوارض خارج کرد.
جهت مشاوره رايگان مي توانيد متخصصین کلینیک شنوایی نجوا تماس حاصل فرماييد.
02188343584
09109259377
02188828999
02188860666