مشاوره رایگان
جهت دریافت مشاوره رایگان شماره خود را وارد نمایید

سمعک شارژی

 

سمعک شارژی یا سمعک قابل شارژ چیست؟(سمعک بدون نیاز به مصرف باتری)

سمعک ها این روزها توسط یکی از این دو نوع باتری تأمین می شوند: باتری های یکبار مصرف یا باتری های قابل شارژ. در بیشتر موارد ، باتری های یکبار مصرف هنوز گزینه رایج تری هستند ، هرچند تولید کنندگان سمعک بیشتر از قبل سمعک های قابل شارژ تولید می کنند.

سمعک شارژی دارای باتری داخلی هستند که در مقایسه با سمعک ها با باتری های یکبار مصرف سنتی، نیازی به تعویض منظم ندارند. 

سمعک های قابل شارژ در مقایسه با سمعک های باتری های یکبار مصرف سنتی ، دارای باتری های داخلی هستند که نیازی به تعویض شدن منظم ندارند. به جای اینکه خودتان باتری ها را بردارید ، هر شب سمعک های خود را روی یک واحد شارژر متصل می کنید ، شبیه به نحوه شارژ مجدد تلفن های هوشمند.

 

خود را از دردسرهای باتری های یکبار مصرف سمعک خلاص کنید

فرقی نمی کند کجا هستید یا چه کاری انجام می دهید ، سمعک های قابل شارژ برای ساده سازی زندگی شما ساخته شده اند. با یک فناوری پیشگام باتری لیتیوم یون داخلی که 6 سال به طول انجامید ، خود را از دردسرهای باتری های یکبار مصرف خلاص کنید. 

فناوری باتری لیتیوم یونی قابل شارژ داخلی

سمعک های شارژی برای اولین بار با یک باتری قابل شارژ یونی لیتیوم-یونی ساخته شده اند که 1 روز شنوایی نامحدود را فراهم می کند. یون لیتیوم با 40٪ قدرت بیشتر از باتری های قابل شارژ معمولی ، قابل اعتماد و قادر به پشتیبانی از فناوری برتر و عملکرد سمعک های قابل شارژ است. 

شارژ فوق العاده سریع

سمعک های شارژی، شارژ فوق العاده سریع با ماندگاری بالایی دارند. با 1 بار شارژ 1 روز شنوایی به شما می دهند. اگر عجله دارید ، می توانید به یک بار شارژ کوتاه 15 دقیقه ای تکیه کنید تا حداکثر 3 ساعت عملکرد کامل داشته باشید. بعلاوه ، آنه ا با گزینه های آسان برای شارژ هوشمند همراه هستند تا بدون نگرانی از کمبود شارژ ، در هر کجا که باشید سمعک ها را شارژ کنید.

 

* زمان شارژ واقعی به دوام باتری باقیمانده بستگی دارد ، اما از 3 ساعت بیشتر نخواهد شد.

 

مزایای استفاده از باتری های قابل شارژ

نسل های فعلی از باتری های یون لیتیوم استفاده می کنند که می توانند تا 30 ساعت شارژ داشته باشند و تقریباً پنج سال دوام می آورند تا نیاز به تعویض داشته باشند.

نسل های قبلی از باتری های فلز نیکل هیدرید استفاده می کردند که حدود یک سال دوام می آوردند. باتری های فلزی روی نقره ای - اولین دستگاه سمعک - فقط شش ماه دوام آوردند تا اینکه نیاز به تعویض داشتند.

در همین حال ، سمعک های دارای باتری های یکبار مصرف ، بسته به مدل سمعک ، هر چند روز تا چند هفته به باتری های جدید نیاز دارند.

باتری های یکبار مصرف دکمه ای اگر به طور تصادفی توسط حیوانات خانگی یا بچه ها بلعیده شوند بسیار خطرناک هستند ، اما اغلب این اتفاق می افتد. سمعک های قابل شارژ این خطر را ندارند ، مگر اینکه کل سمعک بلعیده شود (که این اتفاق می افتد!).

افرادی که مشکلات زبردستی دارند یا کسانی که نمی خواهند نگران خرید و تعویض مداوم باتری باشند ، ممکن است از استفاده از سمعک شارژی بهره مند شوند. 

 

معایب باتری های قابل شارژ

اما همه برای استفاده از فناوری شنوایی قابل شارژ مناسب نیستند.

عدم کنترل کاربر. در بسیاری از سمعک های قابل شارژ ، باتری در دستگاه قرار دارد و کاربر نمی تواند آن را جدا کند.

وابستگی به واحد شارژ. اگر چرخه شارژ را قطع کنید و تصور کنید که باتری های شما شارژ شده و کاملاً کارا هستند و پس از آن وارد روز خود می شوید ، ممکن است یکی از دستگاه های شما کار کند. همچنین اگر شارژر خود را فراموش کنید ، از کار افتاد یا خراب شود، باید با آنچه اتفاق می افتد کنار بیایید. اکثر مردم شارژر اضافی با خود حمل نمی کنند. 

سبک سمعک کمتری برای انتخاب وجود دارد. بیشتر سمعک های قابل شارژ پشت گوش پوشیده می شوند ، به بلندگوی کوچکی که در داخل گوش قرار دارد متصل می شوند. اگر به مدل های کوچکتر که کاملاً درون گوش قرار دارند علاقه مند هستید ، احتمالاً نیازی به استفاده از باتری های قابل شارژ نخواهید داشت. 

به جای اینکه خود باتری سمعک را عوض کنید، هر شب سمعک های خود را شارژ می کنید، شبیه به شارژ کردن تلفن های هوشمند.

سمعک ها با باتری های قابل شارژ فقط باید در شب یا هنگام استفاده نکردن از آن ها، در یک شارژر قرار دهید. 

با توجه به باتری داخلی سمعک ، دیگر نیازی نیست که نگران باتری در حال از بین رفتن باشید و دیگر هیچ مشکلی برای تغییر باتری ندارید.

همانطور که می دانید سمعک یک وسیله کاربردی برای تقویت صوت و صدا می باشد که برای افراد کم شنوا مورد استفاده قرار می گیرد.

سمعک شارژی یکی از نمونه های پرکاربرد و پرطرفدار سمعک می باشد که در این مقاله به توضیح آن می پردازیم.

یکی از مشکلاتی که بیماران کم شنوا همواره با آن درگیر هستند مسئله ی تعویض باتری می باشد.

تعویض باتری برای افرادی که سالمند و سالخورده هستنذ سخت و دشوار است.

اما با تولید سمعک های شارژی این مشکل برطرف شد.

برای شارژ کردن سمعک های شارژی جدید کافی است که فقط یک بار در روز این سمعک را به شارژ بزنید.

 

سمعک شارژی

باتری سمعک شارژی: 

انواع باتری های قابل شارژ در سمعک های امروز

باتری های لیتیوم یونی غالبا در سمعک های شارژی استفاده می شود و بیشتر برندهای سمعک در حال بهرمندی از فناوری لیتیوم یون است.

 آنها به نوع باتری های مورد استفاده در تلفن های همراه شبیه هستند و در مقایسه با سایر باتری های قابل شارژ، قدرت ماندگاری بیشتری را ارائه می دهند.

 فناوری لیتیوم یون دارای مدت زمان شارژ کوتاه تر، شارژ طولانی تر در باتری قبل از نیاز به شارژ مجدد و عمر باتری طولانی تر است. با استفاده از این نوع باتری های قابل شارژ، باتری شما 4 سال عمر خواهد کرد.

 سمعک های با استفاده از گزینه لیتیوم یون عبارتند از: Phonak ، Signia ، audioservice،Starkey ، ReSound ، Oticon ، Unitron و Hansaton

تمام شدن شارژ باتری سمعک یکی از معضلات اصلی کاربران سمعک هست.

 ولی با به وجود اومدن سمعک های قابل شارژ دیگر این نگرانی وجود ندارد و کاربران می توانند به راحتی از سمعک خود استفاده کنند. 

افرادی که از سمعک استفاده می کنند می توانند شارژر samak خود را با خود همراه داشته باشند و راه دیگر آن است که سمعک خود را شارژ کنند مثل یک گوشی موبایل، تا در طول روز انرژی آن تامین شود و نیازی به باتری نیز نداشته باشند.

سمعک شارژی (سمعک قابل شارژ) جز جدیدترین و بهترین سمعک دنیا محسوب می شود. در ایران هم این مدل ها وجود دارد. تمامی برندها مدل شارژی دارند.

انواع سمعک های شارژی:

سمعک های شارژی فقط در مدل پشت گوشی و ریک در دسترس هستند. در مدل های داخل گوشی به دلیل اندازه کوچک سمعک، تاکنون مدل های شارژی تولید نشده است.

چه برندهایی سمعک شارژی تولید می کنند:

سمعک های دانمارکی: سمعک اتیکن، ریساند، سمعک ویدکس ، اینترتون

سمعک امریکایی: سمعک سونیک، بلتون، استارکی

سمعک آلمانی: سمعک هانساتون، سیگنیا، ادیوسرویس، A&M

سمعک سوئیسی: سمعک برنافن، فوناک 

پیشنهاد مطالعه: بهترین سمعک دنیا کدام است؟

بهترین سمعک های قابل شارژ کدامند؟

Audeo Marvel فوناک:

 اخیرا فوناک یکی از پیشرفته ترین فن آوری های سمعک را ارائه داده است که درک گفتار و کیفیت صدا بسیار عالی را ارائه می دهد. باتری های قابل شارژ این امکان را فراهم می کنند که با یک بار شارژ در روز ، یک روز کامل از سمعک خود استفاده کنید.

Mood ادیوسرویس: 

سمعک MOOD ادیوسرویس با بتری لیتوم یونی در دسترس است که با شارژ کردن کامل باتری سمعک می توانید تا 19 ساعت بدون نگرانی از آن استفاده کنید. این سمعک همچنین با قابلیت ارتباط دو گوشی سبب افزایش کیفیت درک گفتار می شود.

OPN S اتیکن: 

اتیکن سمعک Opn افراد کم شنوا را قادر می سازد در محیط های شلوغ درک شنوایی بهتری داشته باشند. به گونه ای که فرد صداهای محیطی را دریافت می کند اما مزاحمت و آزاری احساس نمی کند. علاوه بر این مدل های شارژی آن راحتی خیال را در مورد باتری سمعک فراهم می کند.

Pure Charge & Go سیگنیا:

ر مدل های charge and go سیگنیا امکان شارژ وایرلس سمعک ها وجود دارد و کاربر سمعک نیاز به تعویض باتری ندارد. 

علاوه بر این سمعک ها دارای تکنولوژی OVP است که رای حذف تقویت بیش از حد صدای کاربر سمعک و پیچش صدا (ampclusion)  طراحی شده.

 کارکرد این تکنولوژی به این صورت است که سمعک صدای کاربر سمعک را شناسایی می کند و صدای شناخته شده را تقویت نمی کند.

 LiNX Quattro ریساند:

 از ویژگی های برجسته این سمعک می توان به عمر زیاد باتری، اتصال فوق العاده به آیفون و هچنین اتصال به اندروید، ظاهر خوب و صدای عالی اشاره کرد. 

در واقع این سمعک پیشرفته ترین سمعک قابل شارژ محسوب می شود.

 ریساند یک دستگاه قابل شارژ لیتیوم یون را در دسترس قرار داده که با شارژ کردن آن بیش از سی ساعت استفاده را برای کاربر فراهم می کند.

 همچنین شارژر آن بی سیم است و اندازه کوچکی دارد که به راحتی در جیب جا می شود

Duo ادیوسرویس: 

اولین سمعک پشت گوشی ادیوسرویس با قابلیت باتری های شارژی است که برای انواع کم شنوایی ها مناسب است.

 و شما با شارژ کزدن کامل سمعک میتوانید 19 ساعت از سمعک خود بدون نگرانی استفاده کنید.

Stylleto سیگنیا

 

توجه: آیا تمامی سمعک ها مدل شارژی دارند؟ خیر

فقط سمعک های پشت گوشی مدل قابل شارژ دارند.

 سمعک های داخل گوشی مدل شارژی ندارند. 

 در سال ۲۰۲۰ دو کمپانی  سمعک فوناک سوئیس و استارکی آمریکا دو مدل داخل گوشی قابل شارژ ارائه کردند اما سایز این مدل ها نسبت به سمعک های داخل گوشی غیرشارژی بسیار بزرگتر است و معمولا مورد پسند بیماران قرار نمی گیرد.

قیمت سمعک شارژی

آیا واقعا سمعک شارژی نسبت سمعک های با باتری یکبار مصرف برتری دارد؟

اگر بیمار در عوض کردن باتری سمعک مشکل دارد (مثل بیماران مسن یا بیماران با سکته مغزی) سمعک شارژی گزینه خوبی است در غیر این صورت سمعک با باتری یک بار مصرف بهتر است و هزینه خیلی کمتری دارد.

 یکی دیگر از معایب مدل های شارژی عدم گارانتی آنها است. شارژ این نوع samak ها بسیار حساس است و لازم است از آنها خیلی مراقبت شود زیرا در صورت خراب شدن بیمار باید هزینه کامل آن را پرداخت نماید.

آیا سمعک های شارژی هوشمند و ضد آب هم هستند؟

بله

سمعک های شارژی در سال ۲۰۱۹ معرفی شدند و بعد از آن تمامی مدل و برندهای موجود قابلیت ضد آب بودن و هوشمند بودن را هم دارند.

 سمعک های شارژی با دارا بودن برنامه بلوتوث قابلیت اتصال به تلفن همراه را دارند و سبب می شود بیمار بتواند از طریق تلفن همراه، صدای سمعک خود را کم و زیاد کند و حتی تلفن های خود را جواب بدهد و حتی آهنگ گوش دهد.

 

آیا سمعک های شارژی را می توان به سمعک با باتری یک بار مصرف تبدیل کرد؟

بله اما محدودیت دارد.

سمعک هایی که باتری شارژی دارند را می توان به وسیله در آوردن در باتری شارژر و تعویض آن با درب باتری یک بارمصرف تغییر داد. این تغییر عملکرد هیچ گونه تاثیری بر

وزن

قدرت

کیفیت صدا

و حتی قیمت سمعک

ندارد.

اما باید در نظر داشته باشید که در تمامی برندها این امر امکان پذیر نیست و سمعک فقط از طریق شارژر شارژ می شود و نمی توان آن را به باتری یکبار مصرف تغییر داد.

آیا مدل های قابل شارژ را می توان برای نوزادان و کودکان تجویز کرد؟

خیر

سمعک های شارژی چون در اوایل راه ورود به عرصه شنوایی هستند و گزارش های زیادی درباره عملکرد آنها و میزان ضریب امنیت آنها وجود ندارد بهتر است در نوزادان و کودکان تجویز نکرد.

 تست غربالگری شنوایی نوزادان

تجربه ییماران کلینیک شنوایی نجوا از سمعک های شارژی

طبق تجویزهایی که از بسیاری از برندهای سمعک با باتری شارژی داشته ایم بیماران اکثرا رضایت بالایی از این مدل ها ندارند. 

علت این عدم رضایت به تکنولوژی بکار رفته در مدل های شارژی بر می گردد. شارژر تمامی مدل های شارژی را یک کمپانی به اسم z power تولید می کند که این کمپانی در اوایل راه است و به مرور کیفیت تولید مدل های شارژی بدون شک بهتر می شود.

برای کسب اطلاعات کامل تر می توانید با کلینیک شنوایی و سمعک نجوا تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱۸۸۴۹۲۰۴۶

۰۲۱۸۸۳۴۳۵۸۴

۰۲۱۸۸۴۹۲۱۶۲

۰۹۱۰۹۲۵۹۳۷۷

همچنین در وب سایت کلینیک درباره تمامی برندهای سمعک و تمامی مدل های آن توضیحات کامل شرح داده شده است

www.najvaclinic.com

برای تماس با شرکت سمعک در تهران روی لینک زیر کلیک کنید:

نمایندگی سمعک در تهران

 

 

سوالات رایج در رابطه با سمعک های شارژی

۱: آیا سمعک شارژی گران است؟

خیر، سمعک های شارژر دار جز سمعک های تکنولوژی بالا است و از قیمت ۵ میلیون به بالا موجود است.

۲: آیا سمعک شارژی در تمام برندها موجود است؟

بله، سمعک شارژر دار در تمام برندهای سمعک وجود دارد.

۳: اندازه سمعک شارژی با بقیه سمعک متفا.وت است؟

خیر، سمعک شارژر دار سایزی شبیه بقیه سمعک ها دارد.

۴: آیا سمعک شارژر دار ضد آب است؟

بله. سمعک های جدید شارژی هم کاملا ضد آب هستند.

۵: آیا سمعک شارژی به تلفن وصل می شود؟

بله، به کمک  مدار بلوتوث تلفن همراه به سمعک متصل می شود.

۶: آیا سمعک شارژی مدل داخل گوشی و نامرئی دارد؟

خیر، سمعک نامرئی چون خیلی کوچک است قابلیت شارژر دار بودن را ندارند.

۷: آیا سمعک شارژی در کودکان هم استفاده می شود؟

بله: سمعک شارژی  برای کودکان حتی نوزادان ۴ ماه به بالا قابل تجویز است.

۸: کدام برند بهترین سمعک شارژی را دارد؟

قسمت باتری شارژی تمامی برندهای سمعک آلمانی، دانمارکی، سوئیسی و آمریکایی/کانادا توسط یک کمپانی ساخته می شود. به همین دلیل کیفیت همه آنها یکسان است.

 

 

 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه ها درباره سمعک شارژی

سلام این سمعک شارژی های طرح ایرپاد
چند در‌میاد قیمتش؟

سلام وقت بخیر. دوتاش از 27 میلیون داره به بالا.