مشاوره رایگان
جهت دریافت مشاوره رایگان شماره خود را وارد نمایید

5 ویتامین برای پیشگیری از کم شنوایی

 

کم شنوایی دلایل زیاد و متعددی دارد و امکان دارد که در هر سنی و به هر علتی رخ دهد. همین طور روش های مختلفی وجود دارد که باید در جهت حفظ شنوایی آن ها را اجرا نمود. یکی از راهکار های ثابت شده و امتحان شده در جهت حفظ شنوایی، ورزش و تغذیه سالم می باشد. داشتن یک رژیم غذایی متعادل و مصرف ویتامین ها می تواند به جلوگیری و یا به تاخیر انداختن کم شنوایی کمک چشم گیری کند.

از این رو کلینیک شنوایی سنجی سمعک نجوا، در این مطلب شما را با 5 ویتامین برای پیشگیری از کم شنوایی آشنا خواهد کرد. به شما توصیه می کنیم که اگر نگران شنوایی خود هستید و می خواهید تا حدالامکان از کم شنوایی جلوگیری کنید، این مطلب را از دست ندهید.

 

چرا برای پیشگیری از کم شنوایی از ویتامین ها استفاده کنیم؟

همان طور که می دانید، ویتامین ها انواع مختلفی دارند که هر کدام برای پیشگیری و یا حتی درمان بیماری های متفاوت، موثر هستند. توجه داشته باشید که کم شنوایی مرتبط با سن (پیر گوشی) را می توان با استفاده از انواع مختلف ویتامین ها به تعویق انداخت.

همین طور انواع ویتامین ها می توانند به پیشگیری از کم شنوایی به هر دلیلی کمک نمایند. در ادامه به معرفی 5 ویتامین برای پیشگیری از کم شنوایی پرداخته ایم.

چربی های امگا 3 و ویتامین D، برای پیشگیری از کم شنوایی

استفاده مقدار زیاد امگا 3 و ویتامین D، می تواند به پیشگیری از کم شنوایی کمک چشم گیری کند. به طور کلی در ماهی ها، مانند ماهی سالمون، ماهی قزل آلا، ماهی تن و یا ماهی ساردین، مقدار بالایی از امگا 3 و ویتامین D وجود دارد. استفاده از این مواد غذایی می توانند تاثیر به سزایی در کم شنوایی داشته باشند.

تحقیقات انجام شده نشان داده است که بزرگسالانی که در ماه دو بار ماهی مصرف می کنند، نسبت به افرادی که ماهی مصرف نمی کنند، 42 درصد کم تر ابتلا به پیر گوشی و یا همان کم شنوایی مرتبط با سن می شوند.

در واقع امگا 3 می تواند رگ های خونی سیستم شنوایی را تقویت کرده و از کم شنوایی پیگیری کند.

مصرف آنتی اکسیدان ها و اسید فولیک را برای پیشگیری از کم شنوایی فراموش نکنید.

استفاده با برنامه و منظم از آنتی اکسیدان ها، به همراه اسید فولیک که بیش تر در اسفناج، مارچوبه، کلم بروکلی، لوبیا، تخم مرغ، جگر و یا آجیل دیده می شود، می تواند خطر ابتلا به کم شنوایی را تا حد چشم گیری کاهش دهد.

آنتی اکسیدان ها می توانند رادیکال های آزاد بدن را کاهش داده و به عنوان یک مکمل قوی و مناسب برای کم شنوایی به شمار آیند. در غیر این صورت رادیکال های آزاد، به بافت عصبی گوش داخلی آسیب وارد کرده و کم شنوایی را به بار می آورند.

 

منیزیم را برای شنوایی سالم دست کم نگیرید.

منیزیم، بیش تر در موز، سیب زمینی، کنگر فرنگی و یا کلم بروکلی دیده می شود. منیزیم یک مکمل موثر برای پیشگیری از کم شنوایی در جهت کم شنوایی هایی که از سر و صدای بلند به وجود می آیند، می باشد.

روی (Zinc) را برای پیشگیری از کم شنوایی جدی بگیرید.

شما می توانید با مصرف منظم و مقدار روی، گوش داخلی خود را در برای کم شنوایی ناشی از سن یا همان پیر گوشی، مقاوم سازید. توجه داشته باشید که می توانید برای مصرف منیزیم از سایر خوراکی ها مانند شکلات تلخ و یا صدف نیز استفاده کنید.

ویتامین E، C و گلوتاتیون، عواملی موثر برای پیشگیری از کم شنوایی

ویتامین های C و E، همانند آنتی اکسیدان ها، برای پیشپیری از کم شنوایی عمل می کنند. چرا که رادیکال های آزاد را کنترل کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند. به همین خاطر می توان این ویتامین های را برای پیشگیری از کم شنوایی و یا خطر ابتلا به عفونت گوش، استفاده نمود. شما می توانید این ویتامین ها را به مقدار زیاد در سبیزیجات و میوه جات مانند پرتقال و فلفل دلمه ای پیدا کنید.

 

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.